Saada küsimus
 
 
 
     
Broneeri hotell
Oma suvepuhkust Egiptuses saad nüüd veeta ka südatalvel ! Egiptus on reisisiht, mis pakub huvitavat, põnevat ja mitmekesist elamust peaaegu igale maitsele. Kogu maailmas on v&aum...
KUHU TAHAD MINNA?
Liitu uudiskirjaga
Viisa
 

1. EESTI KODANIKU PASS
Viisavaba turism või ärireisi korral maksimaalselt kuni 180 päeva, transiitviisa korral maksimaalselt kuni 30 päeva.


Vajalikud dokumendid:

  • pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates riiki sisenemise kuupäevast
  • piisavad rahalised vahendid
  • edasi- tagasi piletite broneering
  • soovitav on tervise- ja reisikindlustus
  • soovitav on ennast enne reisi registreerida Eesti Välisministeeriumi kodulehel: http://www.vm.ee/et/registreerumine

 

Piiril tuleb täita maale sisenemise kaart (FMTTV migration form), mille saab kas lennufirmast või saabudes piiril.
Juhul kui reisib laps alla 18 a., kas ühe vanemaga või ilma vanemateta- on vajalik reisile kaasa võtta notariaalselt kinnitatud vanemaluba (hispaania keeles).


Vastav info - http://consulmex.sre.gob.mx/reinounido/index.php/visas
Rohkem infot Mehhiko kohta, Eesti Välisministeeriumhttp://www.vm.ee/?q=et/node/5809

2. VENE KODANIKU PASS, OLEMAS ELAMISLUBA EESTIS
Viisavaba (turim, ärireis või traniit), juhul kui on olemas ALALINE elamisluba Eestis või kehtiv USA viisa. Turismi või ärireisi korral saab viibida Mehhikos maksimaalselt kuni 180 päeva, transiitviisa korral maksimaalselt kuni 30 päeva.


Vajalikud dokumendid:

  • pass, kehtiv vähemalt 6 kuud päerast reisi
  • kehtiv ALALINE Eesti elamisluba (originaal)
  • eadsi- tagasi piletite broneering
  • piisavad rahalised vahendid
  • soovitav on tervise- ja reisikindlustus
  • soovitav on ennast enne reisi registreerida Eesti Välisministeeriumi kodulehel: http://www.vm.ee/et/registreerumine

 

Piiril tuleb täita maale sisenemise kaart (FMTTV migration form), mille saab kas lennufirmast või saabudes piiril. 

Juhul kui reisib laps alla 18 a., kas ühe vanemaga või ilma vanemateta- on vajalik reisile kaasa võtta notariaalselt kinnitatud vanemaluba (hispaania keeles).

Vastav infohttp://consulmex.sre.gob.mx/reinounido/index.php/visas
Rohkem infot Mehhiko kohta, Eesti Välisministeeriumhttp://www.vm.ee/?q=et/node/5809

3. EESTI HALL VÄLISMAALASE PASS, OLEMAS ELAMISLUBA EESTIS
Viisa vajalik, viisat saab taotleda ainult saatkonnas Helsingis. Viisat ei saa taotleda Orionreisid kaudu.

NB! Viisat ei vaja kruiisireisijad!

 

Vajalikud dokumendid:

  • passikoopia, kehtiv vähemalt 6 kuud peale reisi
  • elamisloast Eestis, kehtiv vähemalt 6 kuud peale reisi
  • 1 ankeet
  • 1 värviline passifoto
  • edasi-tagasi piletite broneering
  • tervisekindlustus kogu viisa perioodiks
  • pangakonto väljavõte viimase 3 kuu kohta (originaal) või koopia krediitkaardist
  • töökoha garantiikiri (inglise keeles, originaal), kus on kirjas:
  • mis ajast taotleja töötab firmas, ametikoht ning kuupalk
  • ôpilase puhul koolitôend (inglise keeles, originaal)
LISADA TURISMI KORRAL:
  • hotelli broneering
LISADA KUTSEGA REISI KORRAL:
  • firmakutse (võib olla saadetud kas meili-või faksi teel)
  • erakutse (notariaalselt kinnitatud, võib saata faxiga)
LISADA TRANSIIDI KORRAL:
  • vajadusel põhimaa viisa

Viisalõiv:

  • kuna viisalõiv muutub pidevalt, saab saatkonnast täpse viisalõivu teada alles pärast viisadokumentide sisse andmist.

Tähtaeg - Kõigepealt tuleb viisadokumendid saata saatkonda läbi vaatamiseks.
Taotleja peab paari päeva pärast võtma ühendust saatkonnaga. Kui viisadokumentidega on kõik korras- määrab saatkond aja, millal taotleja peab passiga pöörduma saatkonna poole. Viisa pannakse passi 1 tööpäevaga.


MÄRKUSED JA SELGITUSED:

  • saatkond võib nõuda lisadokumente
  • soovitav on ennast enne reisi registreerida Eesti Välisministeeriumi kodulehel: http://www.vm.ee/et/registreerumine
  • piiril tuleb täita maale sisenemise kaart (FMTTV migration form), mille saab kas lennufirmast või saabudes piiril
  • juhul kui reisib laps alla 18 a., kas ühe vanemaga või ilma vanemateta- on vajalik notariaalselt kinnitatud vanemaluba (hispaania keeles).